Redactie

De redactie van Dagdagelijks België is in handen van zelfstandig journalist Johan Peters. Ik woon al 12 jaar in Antwerpen en ben compleet ingeburgerd in de Antwerpse en Vlaamse dagelijkse gang van zaken.

Geboren en getogen in Rotterdam vestigde ik me mei 2006 in Antwerpen. Met die inmiddels 12 jaar ervaring leven als ‘inwijkeling’ op Belgische bodem ken ik de sociale, politieke en economische structuren van het land België ondertussen door en door.

Ik heb dus een stevige achtergrond om het dagelijkse nieuws uit België niet alleen te kunnen samenvatten, maar ook te duiden. Dat doe ik op deze site.

Maar ik doe meer! U kunt mij inschakelen voor journalistiek of redactioneel werk. Incidenteel of voor langere duur. Het redigeren en herschrijven van teksten, het houden en uitwerken van een interview. Het vertalen van teksten uit of naar het Engels. Mijn interesses en kennis zijn breed en liggen vooral op de gebieden politiek, economie, cultuur en media en leven met een beperking. Zie voor dit laatste ook de site van mijn langlopend journalistiek project Mensen met een beperking aan het woord.

Voor een compleet overzicht van mijn kennis en kunde: raadpleeg mijn LinkedIn profiel.